Tõstamaal 23. kuni 31. juuli 2021

Rein Siimu Taiji Kooli pika laagri teema on “Mis on vägi ja kuidas seda kasutada”.
Oodatud on kõik, kel juba kogemus meie vana yang taiji laagrist.
Kohale tule reede 23.07 õhtuks kella 20.00 ja laager lõppeb laupäeva 31.07 pealelõunal. Kui vajad transporti anna teada.

Laagris toimub kolm harjutust päevas, kus õpime ja harjutame taiji-vorme ning kaasame meele- ja füüsilised harjutused. Parima tulemuse saamiseks on laagri osaks ka puhkamine ehk igal võimalusel magamine.

Olme:
Elame Sutiranna puhkemajas kesk rannaniite, kadakaid ja lambaid. Seal on köök elektripliitide ja külmkappidega, kuus magamistuba (magamiskohti üle kahekümne. Padjad, tekid ja voodipesu olemas), saun, pesuruum, WCd, söögisaal ja harjutussaal. Hoovis on palju ruumi telkimiseks. Mereni viib seitsme min. pikkune jalutuskäik.
Kõik söögikorrad valmistame ise. Iga laagris osaleja on korra toimkonnas, mis on harjutamise üks osa. Toidud on maitsvad, toitvad ning täpselt sobilikud laagrisse. Tõstamaa poed ei ole kaugel. Võimaluste piires arvestame ka allergiate ja erivajadustega. Anna sellest kindlasti laagrisse saabudes teada.
Vajadusel riiete pesemine käsitsi.

Kaasa võta:
• harjujtuste riided;
• matt ja vihik;
• ujumisriided;
• pesemisvahendid (ka rätik).

Tasumine ja registreerimine:
Laagrisse registreerimise tasu kõigile 30.- (kanna see: Taiji Selts MTÜ a/a EE677700771003106256. Selgitusse märgi "2. laager "). Registreeri hiljemalt 19.07
Kogu laagri tasu tuleb maksta koha peal : 230.- Rein Siimu Taiji Kooli liikmetele* ja 280.- kõigile teistele.
Päeva kaupa tasudes 39.- Rein Siimu Taiji Kooli liikmetele* ja 45.- kõigile teistele
Toiduraha tuleb tasuda kõigil koha peal kogu laagri eest 48.- või 7.- päevas.